konoplano.com uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani pogoji poslovanja

© dizajn reb.si
® ™ konoplano.com - vse pravice pridržane

Konoplana - Majica konoplana Moška


Moška majica republike Konoplane. Izbirat lahko med velikostmi S, M, L, in XL. Barva: Črna, zelena, modra, bela.

Ena izmed rastlin nam je še posebej ljuba. Po njej je tudi naša republika dobila ime. To je rastlina, ki se imenuje konoplja.


LEJČIZSP

TRGOVINA
TRGOVINA

Majica konoplana Moška

Moška majica republike Konoplane. Izbirat lahko med velikostmi S, M, L, in XL. Barva: Črna, zelena, modra, bela.


16,90 €


Izdelki v akciji

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA
Konoplana-republikaKonoplana-republika

Postani dežavljan/ka republike Konoplane. Dežele svobodnih ljudi in svobodne konoplje.

Živeli bomo kot v raju. Hiše bodo iz naravnih materialov, hrana bo zdrava in hranilna, obleka koži prijazna, prevozna sredstva bo poganjalo gorivo iz rastline, steklo izdelano iz rastline bo absorbiralo sončno energijo in energijo nevtrinov…

Kaj sploh še čakamo, marec je tu. Setev čaka!!! Viruse je treba pregnati!!!
Mi smo več, kot željni življenja, ne smrti.
Kdo se nam želi pridružiti?
Pofočkajte se tu!

Klikni in se registriraj!
Vsak pridruženi član zadruge, polnopravni član zadruge in član vlagatelj mora vpisati obvezni delež. Denarna vrednost obveznih deležev za člane zadruge znaša 100,00 EUR, ki jih mora član vplačati vsako leto. Član vplača delež v denarnem znesku, ki ga nakaže na račun zadruge. Član, ki je bil sprejet v članstvo, mora v 15-tih dneh po sprejemu v članstvu vplačati vsaj polovico prevzetega deleža, v celoti pa vplačati prevzeti delež v roku 45 dni po sprejemu v članstvo.
Ob popolnem vplačilu deleža mora zadruga izdati članu pisno potrdilo, pisne izjave o vpisu obveznih deležev pa trajno hraniti kot poslovne listine. Če član ne izpolni dospele obveznosti za vplačilo prevzetega deleža niti v nadaljnjih 30- tih dneh po pisnem opominu, ki mu ga je zadruga poslala s priporočenim pismom, in je bil na to opozorjen, se člana izključi iz zadruge. Če član ne vplača deleža v roku, določenem z zadružnimi pravili, dolguje zadrugi tudi zakonite zamudne obresti.

Konoplana kontakt

Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli

Republika Konoplana

Trboje 120A, SI-4000 Trboje

+386 41 629 400

Mo-Sun 07:00-20:00

Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Večplastno izobraževanje na temo življenja. Iz kje izviramo, kaj nam nudi življenje in še in še. Izobraževanje je prilagojeno vsakemu posamezniku ali posameznici in lahko traja celotno življenje.

Delite nas na socialnem omrežju

konoplano.com

LIST

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

eur

eur